Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό της παραγγελίας σας κατα την παραλαβή της απο την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μονο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2 ευρω

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να επιλέξετε την αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η παραγγελία σας παραμένει εκκρεμής και εκτελείται με την κατάθεση του συνολικού ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό γράφετε ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο sales@lamerjewelry.gr για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας. Οι παραγγελίες στέλνονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής απο την συνεργαζόμενη τράπεζα. Σας ενημερώνουμε πως η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 4 ημερών απο την ημέρα της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται.

Η πληρωμή δεν πρέπει να γινει σε μορφή εμβάσματος απο τρίτη τράπεζα. Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε έμβασμα απο τρίτη τράπεζα πρέπει να επωμιστείτε εξολοκλήρου τα διατραπεζικά έξοδα (προμήθεια) αυτής της συναλλαγής.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  • Εθνική Τράπεζα
    Δαλδα Μελπομένη του Αντώνιου
    GR8301107820000078224768941 Εθνική

Στοιχεία Επικοινωνίας
melinadalda90@gmail.com
698 629 8279

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.